Családi ház építés

Ajánlatkérés

A családi ház építése nagyon izgalmas, de fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a dolgokkal, amelyekre figyelnünk kell az építési folyamat során.

Családiház építés

Néhány dolog, amire figyelnünk kell a családi ház építése során:

Kiválasztott építő

Nagyon fontos, hogy olyan építőt válasszunk, akiben megbízunk, aki tapasztalt és jó hírnévvel rendelkezik. Érdemes kérni referenciákat, és ellenőrizni az építői engedélyeket.

Tervezés

A családi ház tervezésekor fontos figyelembe venni az egyéni igényeinket, de a funkcionalitásra és az életmódunkra is gondolni kell. Érdemes olyan tervezőt választani, aki figyelembe veszi kívánságunkat és javaslatokat tud tenni az optimális tervezés érdekében.

Pénzügyi tervezés

A családi ház építése jelentős pénzügyi beruházást igényel. Ezért fontos, hogy pontosan meghatározzuk a költségvetésünket, megtervezzük a költségeket az építési folyamat során. Érdemes részletes költségvetést készíteni, és folyamatosan ellenőrizni a kiadásokat.

Építési ellenőrzés

Az építési folyamat során fontos, hogy ellenőrizzük a munkálatok folyamamtát, a minőségét és az elvégzett munkát. Érdemes rendszeresen találkozni az építővel. Ellenőrizni kell az épület struktúráját, a csővezetékeket, az elektromos vezetékeket és az egyéb kulcsfontosságú elemeket.

Hatósági engedélyek

Az építkezés előtt és közben szükség lehet különböző hatósági engedélyekre. Fontos, hogy előzetesen tájékozódjunk az építési engedélyekről és az építési előírásokról.

Jótállás

Az építés után fontos, hogy az építő jótállást biztosítson az épületre. A jótállás időtartamát és a feltételeket érdemes előzetesen tisztázni.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk hosszú évek alatt szerzett hozzáértését, tudását, tájékozottságát, ismeretét, képzettségét felhasználva megépíti álmai otthonát.

Szolgáltatásaink:

  • Generálkivitelezés
  • Kőművesmunkák
  • Ácsmunkák
  • Tetőfedés
  • Térkövezés
  • Kerítés építés
  • Hőszigetelés
  • Új lakóingatlan építése, akár kulcsrakész állapotig

Családi ház építés

családi ház építés
építés megkezdése
alapozás munkálatai
Elkészült családi ház medencével
nagy étkező a családi házban
a földmunka a házépítés egyik első fázisa
Új családi ház
családi ház
Új szigetelés
ház építés
Családi ház építése
Elkészült családi ház
Elkészült családi ház
padlóburkolás
Belső terek festése
Új családi ház tetőépítés